Linda Homan Kwiek KlienKwiek Klien is 57 jaar geleden opgericht in Assen. Sinds 2004 hebben we het bedrijf overgenomen en meegenomen naar het prachtige Drenthe. Inmiddels zijn we acht jaar gevestigd op het bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo aan de Mercuriusweg. Met al onze ervaring staan we graag voor je klaar!

 

Wat doen we

 

Wij zijn een wasserij/stomerij en reinigen alles wat er maar te reinigen valt. Je kunt hierbij denken aan overhemden, dekbedden, jassen en ook paardendekens. Naast de particuliere markt bedienen we ook de zakelijke markt. Zo verzorgen we onder andere gastenwasjes voor hotels dit zijn o.a. van der Valk en de Bonte Wever en reinigen wij de bedrijfskleding voor de Jumbo. We zijn van alle markten thuis en reinigen met plezier én natuurlijk hebben we ook een passie.

 

Jouw jurk, onze passie

 

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het reinigen van trouwjaponnen. Trouwen is zo ontzettend bijzonder en binnengebrachte trouwkleding vertelt écht een verhaal. Als een japon bijvoorbeeld zwart binnenkomt, weet je dat het een geweldig feestje was. Het is tevens het startschot van ons werk. We zijn pas tevreden als we er alles aan hebben gedaan de japon te reinigen en jij de japon weer herkent. Misschien roept het herinneringen op aan het moment dat je de jurk voor het eerst zag, of ‘ja’ zei. Er gaat niks boven de glinstering in de ogen van een tevreden klant.

 

Het reinigingsproces

 

Het reinigen van trouwjaponnen is een intensief proces waar wij vier tot zes weken voor aanhouden totdat jij je trouwjapon weer kan ophalen. Trouwjaponnen worden met de grootste zorg en door eigenaresse Linda persoonlijk gereinigd. Bij het aannemen wordt elke jurk apart en met de hand behandeld voordat de trouwjapon machinaal wordt gereinigd. Een rok en een topje waarvan het topje bewerkelijk is, worden los van elkaar gereinigd.  We doen ons best zoveel mogelijk vlekken te verwijderen. Als er na het reinigen onverhoopt nog vlekken in de japon zitten, wordt de japon opnieuw gereinigd totdat we tevreden zijn.

 

Garantie?

 

Natuurlijk kunnen we niet 100% garanderen dat de jurk brandschoon wordt. De mate van reiniging hangt af van de ernst van de bevuiling, hoe lang de vlek al in de stof zit en of de stof beschadigd is. Jouw japon wordt altijd op eigen risico gereinigd en je tekent ook altijd een eigen risicoverklaring. Als we denken dat het echt niet gaat lukken vertellen we dat eerlijk en reinigen we niet. Als jij tevreden bent, maakt ons dat ontzettend blij.

 

Wat wel en wat niet?

 

In principe reinigen we alle merken. Denk hierbij aan: Ladybird, Sincerity, Sweetheart, Modeca, White One, Morilee, Diane Legrand en Emma Charlotte Jarice. Halen en brengen van je jurk is afhankelijk van waar je woont. Elke trouwjapon wordt netjes met de hand gestreken en na het strijken in plastic verpakt en teruggehangen in de bruidshoes die je achtergelaten hebt. Eventuele reparaties aan de japon kunnen wij voor een meerprijs verzorgen. Ook kunnen we jouw hoepelrok, sluier, korset en bolero voor je reinigen hier betaal je ook geen extra kosten voor.

 

Dus, kom gewoon langs om jouw jurk in ere te herstellen!

samenwerking met o.a.